Bucataria Englezeasca

Home « Tendințe « Bucătăriile Lumii
Mai înseamnă porridge, pătrunjel verde tocat, pudding și plăcinte  cu carne. Mai înseamnă un dejun copios dar și cina ca cea mai bogată și mai consistentă masă a zilei. 
Cina poate fi înlocuită cu un ceai, la care se servesc diferite preparate reci. Băuturile alcoolizate calde sunt, de asemenea, o particularitate englezească. Deși în trecut bucătăria englezească consta doar în carne și legume fierte, în prezent aceasta s-a diversificat foarte mult datorită faptului că societatea engleză a devenit cosmopolită. Astfel comunitățile evreiești, arabe, chinezești, indiene și-au adus contribuția pe plan culinar.
Unele mancaruri traditionale, precum painea sau branza, carnea fripta, placintele cu carne, legumele fierte, au origini antice. Altele, in schimb, au fost adaptate, prin adaugarea unor ingrediente chinezesti, indiene, italiene, frantuzesti etc. 
Iata care sunt mesele zilei: mic dejun, ceaiul de la ora 11, gustarea dintre mic dejun si pranz (brunch), pranz, ceaiul de dupa-amiaza, masa de seara. .
 
 
Sursa foto: burningsalads
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: bucataria englezeasca
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement