Ce mancam in Elvetia?

Home « Tendințe « Bucătăriile Lumii
Branza si cascavalul produs in Elvetia este extrem de faimos, astfel incepem cu Fondue, care este un preparat elvetian pe care trebuie sa il incercati. Acest preparat se bazeaza pe cel putin 3 feluri de cascaval, vin alb si diverse condimente. Poate sa fie servita cu paine, carne dar si legume pregatite la aburi. 
Un alt preparat pe care trebuie sa il gustati in Elvetia este Rosti, servit la micul dejun. Cartofii se dau prin rozator si se fac forme de chiftelute sau placinta si adesea se prepara in tigaie, prajit in ulei. Pentru un plus de gust puteti sa adaugati langa cartofi bacon, ceapa sau desigur cascaval. 
Se serveste insa si alaturi de spanac. Daca va plac mancarurile pe baza de carne de porc sau carne de vita, atunci sigur o sa va placa felul traditional elvetian numit Viande sechee, ceea ce inseamna carne uscata servita cu ceapa murata.
 Nu trebuie sa uitati nici de desert, puteti sa optati pentru Leckerli, adica prajitura cu glazura de zahar si miere sau pentru Bunder Nusstorte, care se pepara din miez de nuca care se caramelizeaza si se inveleste in aluat de biscuiti, ori Zuger Kirschtorte.
 
 
 
Sursa foto:  groupon.co.in
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: bucataria elvetiana
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement