Cum a aparut turismul culinar in Italia?

Home « Tendințe « Bucătăriile Lumii
Italia este pentru noi, asa cum este si pentru tine, din toate punctele de vedere (evident si culinar) prima dragoste care nu se uita niciodata, la care te intorci de fiecare data cu cea mai mare placere, cu sufletul atat de incarcat de dor…!
 Turismul culinar a inceput pe vremea cand europenii calatoreau ani de zile in cautarea mirodeniilor asiatice. De asemenea, Rosa Alpina este inscrisa in programul de turism culinar Daining with the Stars”, din care fac parte zece restaurante de lux din Italia. Prin aceste evenimente, Ice Restaurant din cadrul Hotelului de Gheaţă Bâlea Lac a intrat în circuitul international al turismului culinar.
Conceptul de turism cultural cuprinde lucruri cum ar fi istoria unei anumite regiuni, stilul de viata al localnicilor dintr- anumita zona geografica, arhitectura, traditiile orale, religia, festivalurile, bucataria si asa mai departe. 
 
 
 
 
 
Sursa foto: turismmarket
Publicat in: septembrie 2017
Etichete pentru acest articol: tursim culinar, Italia, bucataria Italiana
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement