Zlate Studne din Praga

Home « Tendințe « Bucătăriile Lumii
Terasa u Zlate Studne din Praga este cel mai bun restaurant din Republica Cehă. Are un serviciu genial, ambianţa este frumoasă și atmosfera inspiră.

Există o selecție uimitoare de vinuri care au un gust pur și simplu delicios. Aici puteți petrece o minunată seară și cu o priveliște minunată asupra oraşului Praga. Magnifica panoramă de la terasa de pe acoperiș trebuie neapărat văzută!

Terasa u Zlate Studne se află pe o mare locație, chiar sub Castelul din Praga, pe o terasă pe acoperiș, cu vedere asupra orașului. Asigurați-vă rezervaţiile mai devreme pentru a vă asigura o masă pe terasă. Restaurantul vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a vă bucura de o seară perfectă. După cină, puteți merge lângă Castelul Praga și Podul Charles.

Mâncarea este de excepţie. Puteți experimenta haute cuisine și servicii perfecte. Într-adevăr totul este gătit la perfecţiune, mai degrabă în modul clasic de gătit. O bucată de carne este o bucată de carne, legumele sunt legume şi sosul este sos. Totul este gătit în proporţii egale, nici prea mult, nici prea puţin. Preţurile sunt absolut adecvate și compararea europeană a acestei clase este destul de scăzută.

Serviciul este foarte atent, dar nu intruziv. Dacă este rece și ploios, puteți obține încălzitoare și pături calde. Acest restaurant uimitor, Terasa u Zlate Studne, este recomandat pentru ocazii speciale, precum și pentru romantici. Daca îţi plac mesele de lux și să vizitezi restaurantele de top, acesta este locul.


Autor: Hvroje - Croația
Sursa foto: www.terasauzlatestudne.cz
 
Publicat in: decembrie 2014
Etichete pentru acest articol: Zlate Studne, Praga, Podul Charles,
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement