Alimente tradiţionale irlandeze

Home « Tendințe « Delicatese
Multe alimente tradiţionale irlandeze pentru mesele de prânz sunt considerate  „bucate ţărăneşti”, din cauza naturii relativ ieftine a ingredientelor lor. 
Bucataria irlandeza se imparte in doua mari categorii: mancaruri traditionale, mai simple, si cele moderne, ceva mai elaborate, care se servesc in restaurante. În ţară există circa 880 de grupuri folclorice, bună parte din ele reflectînd tradiţiile specifice regiunii şi originii lor.
Bucataria irlandeza este nepretentioasa si hranitoare, bazandu-se pe ingrediente simple, care nu cer combinatii surprinzatoare, care sunt preparate marine si din carne, cartofi si cereale. Deja nu mai surprind titlurile lor „ciudate” ca rața Skeaghanore, Clonakilty blackpudding, Castlemine agricole, carne de vită matură uscată .
Această abordare a făcut din Irlanda un punct turist atractiv, în care băuturile „sunt prea vechi”, iar produsele cu „microbi locali” și cu adaosuri din plante irlandeze sunt necesare.
 
 
 
 
 
 
 
Sursa foto: lifestylefood.com.au
Publicat in: august 2015
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement