Bucataria Bulgara

Home « Tendințe « Delicatese
Faimoasa pentru salatele bogate ce insotesc fiecare masa, bucataria bulgara se remarca si prin diversitatea si calitatea produselor lactate, vinurilor si a bauturilor spirtoase precum rachiu, mastic si menta. 
Felul de mancare cel mai caracteristic pentru gastronomia bulgareasca este ciorba de fasole, ale carei compozitie si gust difera de la regiune la alta, in functie de traditia locala.
Mâncăruri bulgărești comune și specifice sunt fasole albă, varză, supe, pe bază de carne de miel porc și de faimosul iaurt, despre care se spune ca este  secretul longevitatii populatiei bulgare .
Cat despre miel, fara indoiala, el are un loc  special in gastronomia traditionala a Bulgariei.
 
 
 
Sursa foto:  enbulgarie 
Publicat in: septembrie 2015
Etichete pentru acest articol: gastronomia bulgara
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement