Lasagna cu pui si ciuperci

Home « Tendințe « Delicatese

Este nemaipomenită dacă ne dorim să ne răsfăţăm papilele gustative!

Cum mulţi dintre noi visăm la însorita Italie, m-am gândit să ne ducem nu doar cu gândul, ci şi cu dorinţa de a găti ceva tradiţional, specific peninsulei.

Şi cum altfel dacă nu cu o lasagna cu pui şi ciuperci?

                                        

                                                             Lasagna cu pui şi ciuperci

Ingrediente:

1 kg piept de pui

1 kg ciuperci

500 g foi lasagna

500 g roşii

400 g suc de roşii

400 g mozarella

400 g smântână

200 g parmezan

2 cepe

1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

1. Tăiem cubuleţe carnea de pui, ciupercile şi ceapa, apoi le călim în ulei de măsline. Când sunt aproape gata, adăugăm sucul de roşii, condimentăm cu sare şi piper.

2. Sosul din carne şi ciuperci îl turnăm în straturi alternative cu foile de lasagna şi parmezan. Pe ultima foaie turnăm smântână, radem mozarella, după care, introducem la cuptor timp de 30 de minute, la 200 grade C.

Poftă bună!

 

sursă imagine: sanremo.com.au

Autor: IRINA B.

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement