Ceai si sirop de ceapă remedii naturale pentru tuse si răceală

Home « Tendințe « Inedit
Ghimbirul (Zingiber officinale) este recunoscut din timpuri stravechi, fiind originar din India si adus in Europa in perioada cruciadelor.  Combinatia de cimbru cu patlagina relaxeaza contractiile cailor respiratorii.
Daca aveti guturai: cel mai bun remediu impotriva guturaiului il constituie terapia cu uleiuri eterice pentru inhalatii. In acelasi timp, va trebui sa evitati, totusi, suprasolicitarea, fiindca si ea, la randul ei, va poate slabi sistemul imunitar; deci nu faceti jogging pana la epuizare.
Foarte utile sunt sedintele regulate de sauna, incheiate cu turnare rece”. Preparatele se pun la soare sau in locuri calde, se scutura zilnic, se lasa vreme de 2-3 saptamani.
Va vine sa credeti sau nu, unii medici prescriu antibiotice preventiv, chiar daca la in acel moment nu exista infectie bacteriana puternica in organism care necesita antibiotice, ci e infectie cu virus. Dupa cum am mai spus, ferba este un mecanism natural de aparare al organismului care ne ajuta sa luptam impotriva invadatorilor.
Asadar, la fel ca pentru toate bolile, tratamentul racelii se porneste in primul rand de la DIETA. In timpul luptei cu infectiile corpul traspira mult si pierde multa apa, riscand sa se desihrateze.
Cercetătorii americani au descoperit că este de ajuns un singur strănut pentru a împrăştia germenii răcelii şi gripei în întreaga încăpere ; respirând aerul încărcat cu particule de virus într-un birou, avion sau tren, sala de aşteptare de la un cabinet medical, persoană se poate contamina după numai oră.
 
 
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: noiembrie 2015
Etichete pentru acest articol: Vitamina C, leacuri impotriva racelii
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement