Cum Decoram Masa Craciun

Home « Tendințe « Inedit
Lista noastră de responsabilităţi în perioada imediat următoare trebuie să includă şi decorarea mesei de Crăciun. Datorită importanţei acordate acestei sărbători, trebuie să îi acordaţi amenajării mesei de Crăciun atenţia cuvenită. 
Deoarece culoarea anul 2015 este Marsala , un roşu ruginiu, recomandarea stiliştilor este să folosiţi chiar şi pentru amenjarea mesei de Crăciun. Când începeți amenajarea mesei festive, alegeți piesă centrală și derivați din aceasta tematica mesei.
Dacă optați pentru amenajarea mesei festive într-un stil elegant și modern, decorațiunile argintii, asortate cu tacâmurile, reprezintă alegerea ideală. 
Pentru aranjarea mesei poți alege temă centrală cum ar fi vanilie, măr copt, scorțișoară și cub de zahăr pentru a aduce în casă .
Daca esti mai clasica si nu vrei ceva atat de vesel, ci mai degraba elegant, alege servetele mari de carpa (sau nu) in aceleasi culori ale sarbatorii de Craciun: rosu, alb, verde, bordo. 
In mijlocul mesei ar fi frumos daca ai face un platou decorativ din crengute de brad, decorat cu diferite detalii de sarbatoare pe care sa asezi apoi platoul cu preparate
 
sursa foto:pinterest
Publicat in: decembrie 2015
Etichete pentru acest articol: masa de Craciun, decoratiuni, aranjament
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement