Cum sa aranjezi masa de Crăciun

Home « Tendințe « Inedit
Aranjarea mesei de Crăciun este un lucru simplu și distractiv chiar dacă nu sunteți decorator sau bucătar de profesie.  
Tacamurile folosite pentru servirea mesei se aseaza de parte si de alta a acestui platou central, tinand minte ca: lingurile si cutitele se aseaza mereu pe partea dreapta iar furculitele pe partea stanga.
Tacamurile, in numar restrans pentru ca nu vei servi decat un singur fel de mancare principal dupa supa, se aseaza de- parte si de alta a platoului, in ordinea folosirii de la exterior la interior.
De regula, cescuta de cafea pe farfurie nu se aseaza pe masa pana la servirea desertului.
Servetul se poate plasa in amenajarea mesei in partea stanga , langa tacamuri sau se poate prinde cu un inel si se poate aseza pe platoul central. Aranjarea mesei in cadrul unei cine informale nu trebuie neaparat sa fie pretentioasa. 
Nu uita de aranjamentele florale care inveselesc orice masa si dau amintiri de neuitat. Aranjarea mesei face parte din milioanele de lucruri pe care trebuie să le faci, ca magia sărbătorilor să se întâmple. 
Ca să păstrezi decorul mesei cât mai rafinat, doamna Crăciun îți sugerează să folosești un set de veselă albă, simplă, și pahare elegante din sticlă sau cristal.
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: decembrie 2015
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement