Detoxifierea organismului dupa sarbatori

Home « Tendințe « Inedit

Terapia cu sucuri poate fi urmată de toată lumea, pentru că ajută la pierderea în greutate, la purificarea organismul şi la redobândirea sănătăţii, mai ales după sărbătorile de iarnă, perioadă în care ne-am răsfăţat culinar!

 

O astfel de cură cu sucuri este una dintre cele mai eficiente diete de slăbit recomandate în medicina naturistă, ale cărei obiective sunt: pierderea în greutate, detoxifierea şi revigorarea organismului în urma unor eforturi fizice prelungite.

După o metodă foarte simplă, recomandată de specialişti, în cura cu sucuri se înlocuieşte masa de prânz sau cina cu un pahar cu sucuri proaspete din fructe şi din legume.

Sucurile se consumă imediat după preparare, pentru ca substanţele nutritive să nu se oxideze.

1. Cum le preparăm

Legumele nu se curăţă de coajă, deoarece aceasta conţine majoritatea substanţelor hrănitoare. Doar castravetele face excepţie şi trebuie curăţat, pentru că are coajă amară; din ardei se îndepărtează seminţele, iar din măr, miezul cu sâmburi.

 

Ingredientele se pun în mixer şi, când sucul este gata, se adaugă o linguriţă cu ulei de măsline presat la rece.

2. Cum le consumăm
suc

Fiecare porţie de suc înlocuieşte o masă. De aceea, sucul nu se bea foarte repede, ci trebuie să se consume cu înghiţituri mici, timp de 10-15 minute. În funcţie de beneficiile dorite, nu trebuie să se consume alte băuturi. În acest fel, organismul poate să valorifice pe deplin substanţele nutritive: vitamine, minerale şi enzime.
 

Legumele şi fructele nu trebuie să ne lipsească atunci când ne dorim să ne detoxifiem organismul după un aşa festin, ca cel de sărbători, pentru că ajută la accelerarea eliminării toxinelor din organism.

 

sursă imagini: groupon.ro

Autor: IRINA B.

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: cura de slabire, de slabit, dieta, gastronomie, regim, sucuri naturale
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement