Lei teng gong, planta care combate cancerul!

Home « Tendințe « Inedit

Cu o istorie veche de 3 milenii, medicina tradiţională chineză se numără printre cele mai complexe sisteme filozofice, care are la bază coexistenţa organelor şi sistemelor organismului uman (incluzând pe cel emoţional şi sufletesc) cu mediul înconjurător.

Medicina chineză pune mare preţ pe natură, fiind văzută ca "seva" din care îşi extrage toate medicamentele naturale, care stau la baza comuniunii sănătoase dintre om şi mediul înconjurător. La fel de veche ca medicina în sine este şi planta "lei teng gong", care, pe lângă multe alte afecţiuni, poate să vindece orice tip de cancer în doar 40 de zile!

Recunoscută de către medicina chineză pentru proprietăţile sale curative, planta, numită şi "tunetul din viţa de vie al lui Dumnezeu", a fost "testată" pe diferite tumori canceroase de către mai mulţi specialişti ai Centrului de Cancer din cadrul Universităţii Minnesota. Ceea ce s-a descoperit a lăsat cu gura căscată pe toată lumea! După 40 de zile, orice urmă a cancerului dispăruse!

În urma unor cercetări mai amănunţite, s-a constatat că principala substanţă care combate celulele canceroase este triptolida, despre care se ştia că are un efect puternic şi că poate să vindece cancerul. De asemenea, specialiştii au descoperit că după încetarea tratamentului cu "lei teng gong", tumoarea canceroasă nu mai revine, aşa cum se întâmplă în cazul tratamentelor moderne.

Datorită acestui compus natural (triptolida) care "omoară" celulele canceroase, cercetările vor continua până când lupta pe care o duce medicina cu cancerul va lua sfârşit.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: livelovefruit.com

 

Publicat in: noiembrie 2013
Etichete pentru acest articol: cancer, gastronomie, lei teng gong, medicina chineza
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement