Masa de Craciun

Home « Tendințe « Inedit
De Craciun oamenii isi amenajeaza locuintele pentru a transmite un sentiment optimist. 
Pentru masa de Crăciun sau de Revelion puteţi folosi şi câteva cărţi de vizită care vor marca locurile invitaţilor, care pot fi confecţionate în mai multe feluri: cartonaşe colorate cu stele de staniol şi crenguţe de brad cu numele lor, cornete colorate cu moşi stilizaţi, cartonaşe prinse cu fundă roşie, de crenguţă de brad. Pentru a crea atmosfera cea mai potrivită, care să invite la petrecere, trebuie să avem grijă şi să respectăm anumite reguli legate atât de aranjarea mesei, cât şi de felurile de mâncare pe care le servim. Este vremea tacâmurilor de argint, serviciilor de porţelan şi paharelor de cristal.
Decorul mesei nu trebuie să supraîncarce şi nu trebuie să împiedice comunicarea liberă între meseni. 
Plasaţi în centrul mesei fructieră încărcată cu: banane, portocale, mandarine, kiwi, mere. Vor constitui gustare uşoară pentru invitaţi şi totodată un excelent centru al mesei. 
Lumânările puse în sfeşnice de argint sunt, de asemenea, accesorii care nu au voie să lipsească de pe masa.
 Un alt obicei deloc costisitor în decorarea mesei de sărbători este acela de a presăra confetti din staniol şi hârtie colorată pe întreaga suprafaţă a acesteia. Sunt accesorii care subliniază caracterul festiv al mesei şi fură privirea invitaţilor.
Înainte de a pune pe masă orice fel de platou sau castron, ca prevedere, se şterge încă dată partea de jos, să nu cumva să păteze faţa de masă. 
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: decembrie 2015
Etichete pentru acest articol: masa de Craciun, aranjament, decoratiuni
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement