Pregatirea camarei pentru toamna

Home « Tendințe « Inedit

 Daca stai la casa, probabil ca ai un beci pregatit sa primeasca toate muraturiledulceturile si conservele pe care le prepari in fiecare toamna. Din fericire, chiar si in astfel de cazuri exista solutii care poarta denumirea de camara sau debara; daca vara ai avut mobila aranjata pentru circulatia cat mai buna a aerului in casa, in sezonul rece poti face cateva schimbari. Asigura-te ca aceste filtre de aer sunt curatate bine pentru sanatatea ta si a familiei in sezonul rece.

Camara ta de toamna nu trebuie sa se rezume doar la dulceturi si conserve, te poti aproviziona din timp cu fructe si legume proaspete, pe care sa le pastrezi intr-un loc racoros.

Ordinea este foarte importanta, cand vorbim despre amenajarea camarii. Asadar, etichetarea recipientelor este o idee buna si te poate ajuta sa gasesti mai repede alimentele.

Pentru usa camarii, mai ales daca e din sticla, este recomandat un set de 9 abtibilduri „frunze de toamna” Veverite, ciuperci, sperietoare, dovlecei si nu numai, pot fi lipite si dezlipite, fara sa lase nici urma.

 

Sursa foto: decoresource

Publicat in: septembrie 2015
Etichete pentru acest articol: camara, , pregatirea camerei , toamna
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement