Deliciu pentru simturi: cel mai mare brad de ciocolata

Home « Tendințe « Noutăți

Se ia foarte multă ciocolată cu lapte şi albă, se omogenizează bine de tot până devine o textură cremoasă, apoi se creează cel mai mare brad de ciocolată din România. Cum, nu ştii care brad? În lumea dulce Heidi Choco a fost inaugurat, acum două zile, o minunăţie de brad pe care îţi vine să-l devorezi numai din priviri.

Bradul măsoară 1,90 m înălţime, are o lăţime de 1,20 m şi, în vârf, o stea de 35 cm, din ciocolată albă. La pregătirea lui s-au folosit 300 kg de ciocolată cu lapte şi ciocolată albă, echivalentul a 3000 tablete Heidi sau, aproximativ, cât doi reni puternici de la sania lui Moş Crăciun.

Impresionanta construcţie a fost realizată din cea mai fină ciocolată cu lapte, de către 10 ciocolatieri Heidi, care au lucrat timp de 8 zile la turnarea acesteia. Cel mai dificil de produs a fost structura tridimensională a bradului, astfel încât ciocolata să îşi păstreze forma, fără să curgă.

Ingredientele folosite, atât la preparare, cât şi la décor, sunt în întregime naturale, inclusiv colorarea ornamentelor fiind realizată din pudră de căpşuni.
Name

Inaugurat pe 16 decembrie, cel mai mare brad din ciocolată din România va putea fi văzut de curioşi, la magazinul-concept Heidi ChocoWorld, din apropierea Capitalei, până la finalul anului 2013.

Cel mai mare brad de ciocolată din România a fost instalat în magazinul-concept Heidi ChocoWorld de lângă fabrica Heidi din Pantelimon, unde poate fi admirat alături de o mulţime de delicatese din ciocolată.

ChocoWorld este un deliciu pentru iubitorii de dulciuri, care îşi dau întâlnire pentru a degusta fiecare bucăţică de ciocolată, dar şi pentru a-şi crea propria reţetă de ciocolată, folosind ingrediente proaspete şi inedite.

 

 

Irina B.

 

 

Publicat in: decembrie 2013
Etichete pentru acest articol: brad de Craciun, ciocolata, dulciuri, gastronomie
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement