Este anul bucatariei moderne!

Home « Tendințe « Noutăți

Bucătăria este spaţiul în care se petrece toată acţiunea. Nu este numai locul unde gătim mâncarea, ci şi locul unde are loc consumarea unui prânz sau cine în familie.

 

Bucătăria modernă este o "bijuterie" placată cu ustensile şi gadgeturi de ultimă generaţie, tocmai pentru a ne facilita munca şi pentru a crea reţete apetisante. Astăzi, aparatele din oţel inoxidabil abundă în bucătărie, în timp ce dulapurile personalizate şi blaturile sunt componente cheie ale bucătăriei noastre.

 

2014 este, cu siguranţă, anul bucătăriei fashioniste! În ultimii ani, tendinţa de modernizare a bucătăriei, pentru a se potrivi unui stil de viaţă înalt, a fost evidentă datorită aparatelor bazate pe tehnologie şi materialelor inovatoare.

Blaturile moderne din granit, marmură şi suprafeţele solide completează perfect spaţiul de gătit. Iar robinetele sunt un amestec de design cu inspiraţie chic. În ceea ce priveşte cromatica într-o bucătărie modernă, mare preţ se pune pe culorile deschise, vesele şi luminoase.

Cu ani în urmă, accesoriile de bucătărie jucau un rol minor şi erau folosite doar ca să completeze chiuveta, robinetul sau dulapurile din bucătărie. Acum, s-a ajuns la concluzia că proprietarii de case vor funcţionalitate şi frumuseţe în acelaşi timp.

Mobilierul din bucătărie este prelucrat în acelaşi ton modern: linii drepte, forme clare şi simple, nuanţe deschise. La mare căutare sunt şi uşile din sticlă, rafturile deschise, iar vesela nu se mai "ascunde" în dulap, ci se pune undeva la vedere, astfel încât să întregească specificul modern al bucătăriei.

 

Bucătăria nu a fost niciodată mai luminoasă şi mai spectaculoasă cum este în prezent! Iluminatul joacă un rol esenţial pentru toate activităţile desfăşurate în bucătărie. Şi nu orice fel de iluminat, ci unul eco-friendly, bazat pe becuri LED, care se pot "strecura" până şi în dulapuri şi sertare.

Trăim într-o epocă a designului modern, în care producătorii sunt conştienţi de importanţa pe care o acordăm modului în care interacţionăm cu dispozitivele casnice şi cum ne pregătim mâncarea. Şi asta nu poate decât să ne bucure!

 

 

 

Irina B.

sursa foto: linesearch.net

 

Publicat in: martie 2014
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement