O solutie inedita: toaleta cu acvariu incorporat

Home « Tendințe « Noutăți

Daca îţi doreşti să ai în propria baie o toaletă ecologică, nimic mai simplu, acum se poate rezolva, dat fiind faptul că o firmă chineză a inventat toaletele cu acvariu încorporat, acestea reprezentând o soluţie perfectă pentru familiile care iubesc animalele de companie, dar care nu au suficient spaţiu în locuinţă.

Vasul de toaletă a fost transformat într-un acvariu sigur, atât pentru oameni, cât şi pentru peşti. Are trei compartimente: unul pentru alimentarea cu apă, unul pentru evacuarea apei, iar al treilea este destinat peştilor de acvariu şi plantele subacvatice. Întregul sistem este controlat printr-un dispozitiv ce asigură în permanenţă peştilor suficientă apă în care să înoate. Acelaşi dispozitiv împiedică şi aspirarea peştilor în compartimentul de evacuare. Compartimentele de alimentare şi de evacuare au fost micşorate pentru a mări bazinul destinat peştelui, toaleta folosind în acest fel mai puţină apă decât modelele care au un bazin cu aceeaşi capacitate.

Becul ce luminează acvariul peştilor poate fi folosit şi pentru a lumina întreaga sală de baie, contribuind la economisirea de energie electrică.

Astfel, bazinul de sticlă în care înoată peştişorii, menit să învioreze peisajul, va servi şi pe post de rezervor. Peştii nu vor avea de suferit când se trage apa, rezervorul fiind creat în urma sfaturilor şi indicaţiilor unui specialist în biologia marină. Acvariul costă în jur de 250 de euro şi are o capacitate de 10 litri.toaleta cu acvariu

Firma producătoare declară că a proiectat o asemenea toaletă cu acvariu încorporat în urma cererilor primite de la famiile care au copii, dar care nu-şi permit animale de companie din lipsă de spaţiu sau se tem pentru siguranţa copiilor lor. Astfel, s-a gândit la o idee şi aşa a apărut acvariul cu peşti încorporat în vasul de toaletă, fiindcă peştii sunt uşor de întreţinut, dezvoltă creativitatea celor mici, îi distrează şi îi animă.

 

                                                                                                                                                                   Autor: IRINA B.

Publicat in: octombrie 2012
Etichete pentru acest articol: baie moderna, inedit, lansare, oferta, tendinte, toaleta ecologica
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement