Ponturi pentru o petrecere culinara de vis

Home « Tendințe « Noutăți

Când ne gândim la petrecerea de Anul Nou, din start gândul ne zboară la preparatele culinare delicioase pe care le vom avea puse pe masă, la decoraţiunile în sine, pentru mulţi dintre noi, masa de Anul Nou fiind o adevărată provocare!

Se cade să avem totul pus la punct, pentru ca toţi să se simtă bine şi să existe o atmosferă minunată, care să ne îmbie la petrecere:

1. Putem servi o varietate de aperitive, crocante/cremoase, crude/preparate, fierbinţi/calde, dar toate trebuie servite în acelaşi timp, pe aceeaşi farfurie.

2. Putem servi de la trei până la cinci aperitive de persoană, aşezate în cadrul unui bufet amenajat, bogat în platouri cu sortimente de carne, brânzeturi, pâine şi condimente, salate, legume, măsline umplute şi lista poate continua.

3. Ne putem canaliza atenţia asupra petrecerii fără a sta cu griji în privinţa băuturilor alcoolice sau non alcoolice care vor însufleţi atmosfera de petrecere. Cel mai bine este să avem în permanenţă cuburi de gheaţă, puse la dispoziţia tuturor.

4. Putem înfrumuseţa platourile şi vasele bufetului cu ornamente de sărbătoare, verdeaţă, plante comestibile, fructe sau legume proaspete.

5. Este indicat să păstrăm curăţenia şi să evităm aglomerarea de farfurii şi pahare folosite, de aceea, oaspeţii vor avea o zonă accesibilă, în care să îşi poată lăsa vesela utilizată.

sursă imagine: goodfon.com

Autor: IRINA B.

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement