Scortisoara ca medicament

Home « Tendințe « Noutăți
Un alt studiu ce a fost publicat de Journal Of Clinical Nutrition arată că după ce subiecţii au presărat o linguriţă de scorţişoară în mâncare au descoperit un nivel mai mic al zahărului în sânge.
Prin urmare, au ajuns la concluzia că scorţişoara stimulează eliberarea insulinei funcţionând ca un puternic antioxidant şi reduce depunerile de pe artere.
 
Acelaşi condiment ajută la prevenirea degradării la nivel celular, reduce vulnerabilitatea la bolile cronice şi reduce senzaţia de foame.Foarte mult timp aceasta, a fost folosită de către cunoscători pe post de remediu împotriva frigului, tratând extremităţi reci, crampe musculare dar şi dureri cauzate de răceală.
 
Pentru utilizarea acesteia în diverse preparate casnice, este indicată cumpărarea pulberei de scorţişoară dar în scopuri terapeutice se optează pentru beţişoarele de scorţişoară. Acestea pot fi păstrate pentru mai mult timp, însă praful are o aromă mai puternică
 
Adaug-o peste băuturile din cacao, peste ciocolata caldă, peste ceai cald sau peste cafeaua fierbinte deasupra căreia ai pus un moţ de frişcă şi dimineţile tale vor căpăta instant o aromă plină de parfum.
 
 
Reporter: Roxana Samfira
 
Sursa foto: www.ziaruldeiasi.ro
Publicat in: septembrie 2014
Etichete pentru acest articol: remediu, medical, noutati, studii
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement