Slabeste cu ceaiul canadian!

Home « Tendințe « Noutăți

După ce Minodora a reuşit să slăbească în mod spectaculos cu ajutorul unui stil de viaţă sănătos, care include dietă şi sport, aceasta a dezvăluit că un mare aport l-a avut ceaiul canadian, extrem de benefic în lupta cu kilogramele.

Ce este mai exact acest ceai?

Ceaiul canadian este un ceai de slăbit 100% natural, obţinut după o reţet
ă originală, care are la bază concepte terapeutice orientale.

 

În compoziţie se regăsesc plante exotice şi autohtone cu puternic efect antioxidant (de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen), carminativ (de reglare a digestiei) şi hipocolesterolemiant.

În primul rând, arde grăsimile existente şi facilitează mobilizarea grăsimilor pentru ardere şi producţia de energie, rezultatul fiind eliminarea kilogramele în exces din organism.

În al doilea rând, ceaiul canadian încetineşte senzaţia de foame, oferă o senzaţie de saţietate şi ajută la controlul apetitului de dulce. În plus, ceaiul canadian reduce absorbţia de calorii şi carbohidraţi la o masă, ceea ce înseamnă mai puţine calorii şi mai puţine kilograme.

Are capacitatea de a accelera metabolismul, de a restabili echilibrele organismului, de a distruge depozitele adipoase, de a reduce grosimea ţesutului adipos, circumferinţa taliei, circumferinţa soldurilor şi a coapselor, dar şi de a detoxifia organismul.

Este 100 % natural?

Da! Compoziţie 100% naturală : bucăţi de Aloe Vera, bucăţi de Malus Domestica (bucăţi de măr), rădăcini de Echinaceea, frunze de Melissa Officinalis (frunze de roini
ţă), rădăcini de Glycyrrhiza Glabra (rădăcini de lemn dulce), Mentha Suaveolens, fructe de Rosa Canina ( fructe de măceş), pulbere din flori de Sambucus Nigra (pulbere din flori de soc), frunze de Aspalathus Linearis (frunze de rooibos), granule de ceai roşu african, bucăţi de Ananas Comosus (bucăţi de ananas).

Proprietăţile benefice ale ingredientelor din acest ceai sunt cunoscute încă din antichitate, când soldaţii romani, în lungile lor campanii de cucerire ale lumii, aveau nevoie de ceaiuri pentru a supravieţui fără alimente şi rezistau până la 10 zile fără să mănânce.

Revenind în prezent, ceaiul canadian nu doar că scade nivelul colesterolului, ajută la eliminarea toxinelor, dar îţi face şi pielea mai fină, diminuând considerabil aspectul de portocală.

Cum îl bei?

Înainte de fiecare masă principală, astfel: 1 linguriţă de amestec de plante la 250ml apă clocotită, infuzare 10 minute; se bea 3 căni de ceai pe zi, de preferat neîndulcite.

Este bine de ştiut că acest ceai este disponibil fără prescripţie medicală, nu are efecte secundare, iar rezultatele se văd din prima lună de administrare.

 

 

Autor: Irina B.

Sursa foto: groupon.ro

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: ceai canadian, de slabit, gastronomie, pentru slabit, regim de slabit
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement