Carmen Bruma: sanatoasa, supla si satula

Home « Tendințe « Top

Carmen Brumă a reuşit să impresioneze pe toată lumea cu reuşita ei de a slăbi 30 de kilograme.

 

Nu doar că a dat atâtea kilograme jos, dar şi se menţine în formă, fără a le pune la loc.

De 10 ani se documentează în continuu. Aşa poate da sfaturi, poate spune de ce nu e permis decât un singur fruct pe zi şi, în special, dimineaţa, de ce legumele, în afară de cartofi, orez, fasole, se pot mânca într-o cantitate mare.

Toată această experienţă dobândită în timp şi-a concretizat-o în prima ei carte, “Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi”, lansată în 2008.

Cartea s-a vândut extrem de bine, iar reacţiile pozitive pe care le-a primit au încurajat-o să lanseze anul trecut cartea cu DVD, “3 S: Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, formula câştigătoare cu ajutorul căreia se şi menţine de 20 de ani: sănătoasă, suplă şi sătulă.

Astfel, a devenit un exemplu personal pentru sute de femei care îşi doresc să fie suple, sănătoase, frumoase, iar campaniile ei, care promovează stilul de viaţă echilibrat, au tot mai mult succes.

Om de televiziune experimentat, Carmen Brumă este o femeie care îşi tratează cu seriozitate şi disciplină nu doar profesia, ci orice proiect în care se implică.

Pentru promovarea sportului şi a vieţii sănătoase, prin emisiunea "Kilocruciada", a primit un premiu internaţional acordat de Federaţia europeană de Fitness şi Body-Building.

Chiar dacă este adepta unui stil de viaţă sănătos, recunoaşte că de la dulciuri se abţine cel mai greu. Dar poftele se mai şi educă. Adică îşi permite o îngheţată, o pizza o dată la 2 săptămâni sau baclavale (îi place foarte mult combinaţia de miere şi nucă).

 

De obicei, îşi începe ziua cu o cafea şi cu o salată de fructe. Apoi mănâncă pui, peşte, brânză. Nu este o corvoadă pentru Carmen, ci un stil de viaţă pe care l-a adoptat de 10 ani.

Face sport de 3 ori pe săptămână, lipseşte de la sala de fitness doar atunci când pleacă în vacanţe. Pantofii sport nu îi lipsesc niciodată, inclusiv la serviciu îi are în geantă.

Merge pe stadion şi aleargă, la sală face antrenament cu greutăţi, exerciţii cu propria greutate, acasă, face antrenamente pe intervale (Tabata) sau o combinaţie de exerciţii Pilates, bazate pe izometrie, care întăreşte muşchii stabilizatori. Cel mai mult îi place antrenamentul pe intervale.

Cert este că orice moment liber îl explorează la maximum! Se declară fan munte, care înseamnă plimbare, urcuş, escaladă, drumeţii.

Deşi acum are un regim de viaţă constant, recunoaşte că în trecut a apelat, de nenumărate ori, la diete, atunci când a avut probleme cu greutatea.

Începând cu dieta cu supă de varză, Atkins, regimul Mayo, la toate a apelat, însă nu s-a ales decât cu gastrită, anemie, chiar depresie.

În prezent, Carmen îşi doreşte să lanseze o continuare a programului “3 S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, care a avut foarte mare succes şi a realizat vânzări record în România.

Aşteptăm cu sufletul la gură noua carte!

 

 

Autor: IRINA B.

Sursa foto: puterea.ro

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: Carmen Bruma, de slabit, diete, fitness, regim de slabit, stil de viata
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement