Cele mai bune branduri de accesorii de bucătărie

Home « Tendințe « Top

Accesoriile de bucătărie potrivite, încorporate în designul potrivit pot crea bucătăria de vis pentru orice gospodină. Nu vorbim de accesorii la preț redus, ci de unele high-quality, inovatoare și produse de firme de renume internațional cu experiență de zeci de ani în domeniu.

1. AGA 

Aga s-a lansat în 1709, în Coalbrookedale- Marea Britanie-, pe piața principalilor producători de accesorii de bucătărie. Prin intermediul fontei, dar și al sistemelor moderne de economisire a energiei consumate gătitul devine o plăcere. Iar designul, emailat și în nuanțe calde, oferă clienților posibilitatea de a-și alege accesoriile în funcție de preferințele coloristice sau de starea de spirit. Ce ai zice de un frigider cu ușă din sticlă transparentă, de un aragaz verde precum gazonul proaspăt tuns sau poate de o mașină de spălat vase incorporabilă, silențioasă, cum alta nu-i?

2. Miele 

Nu vorbim despre vreun sortiment de miere, ci despre o companie care există din 1899. Miele este o companie înființată de Carl Miele și Reinhard Zinkann, în zona Herzebrock din Germania, din dorința de a crea o mașinărie care să ușureze procesul de spălare al rufelor din acea vreme. Angajamentul lor de a produce doar aparate de înaltă calitate, respectând standardele de performanță și protecție a mediului, precum și designul exclusivist sunt doar câteva dintre calitățile care le-au adus premii internaționale de-a lungul anilor. Din gama lor de electrocasnice atât de râvnite de gospodinele din întreaga lume amintim aspiratoarele verticale, mașinile de spălat cu consum redus de apă și energie, sistemele de convecție incorporabile şi frigiderele special create pentru a păstra timp îndelungat sticlele de vin.

3. Gaggenau

Este una dintre primele mărci de electrocasnice high-quality atât pentru bucătarii amatori, cât și pentru cei premiați cu stele Michelin. Este una dintre cele mai cunoscute mărci elitiste din Statele Unite ale Americii. Lansată în orașul german Gaggenau în 1683, compania a reușit să se impună pe piața de profil datorită calității produselor sale. Specializată în producerea de aparatură incorporabilă de ultimă oră, Gaggenau include in portofoliu produse elegante precum cuptoare cu geam din ceramică cu funcție LiftMatic, mașini de spălat vase, sisteme modulare de refrigerare, unități de păstrare a vinurilor şi hote.

4. TurboChef

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să poți găti orice în doar câteva minute, obținând rezultate demne de un MasterChef? Fie că este vorba de cotletele de berbecuț rumenite în doar 4 minute, de un pui cu legume, în 35 de minute, sau de un desert cu fructe, în 5 minute, aragazele produse de TurboChef îți vor ușura munca în bucătărie, reducând la minimum timpul petrecut pentru a pregăti cina în familie. Tehnologia inovatoare este unul din motivele pentru care este atât de lăudată și apreciată firma producătoare. TurboChef Technologies Inc a fost lansată în 1991, în Atlanta, propunându-și crearea electrocasnicelor care să scurteze timpul petrecut de o gospodină pentru prepararea cinei.

5. Thermador

Cu o tradiție de 7 decenii în producerea de aparatură electrocasnică, produsele Thermador sunt expresia calității high-tech și a designului clasic. William Cranston a înființat Thermador în 1916 din dorința de a ușura munca gospodinelor. Până și cei mai exigenți entuziaști ai gastronomiei vor fi încântați și mulțumiți de aceste produse. Thermador a fost primul producător de cuptor incorporabil, acum 50 ani, în prezent revoluționând plitele pe gaz. Electrocasnicele Thermador transformă cele mai anoste bucătării, în locuri pline de voie bună pentru americanii ce și le permit.

Autor:  Oana Calițu

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: accesorii de bucatarie, design, high quality, mai
Inapoi la categoria «« Tendințe

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement