Aranjarea mesei de Craciun

Home « Tendințe « Tradiţii
Aranjarea mesei de Craciun este parte importanta a sarbatorilor, in special pentru mamele noastre.
Materialele pretioase precum portelanul, argintul sau ceramica aurita vor conferi in acelasi timp distinctie mesei festive si ii vor face pe musafirii tai sa se simta ca si cum ar cina la masa regala. Aşa cum ne pregătim să punem pe masă cele mai apetisante mâncăruri, tot aşa trebuie să ne gândim că vizualul reprezintă 50% din reuşita mesei din seara de Crăciun. 
Încercaţi să stabiliţi un punct de legătură între decorarea mesei şi celelalte decoraţiuni din casă.
Aranjarea mesei trebuie să se axeze pe emoţia pe care vreţi să transmiteţi celor dragi prin culoare veselă şi decoraţiuni. Centrul mesei poate fi decoraţiune formată din cadouri pentru cei dragi atât timp cât ele nu sunt foarte voluminoase.
Deoarece culoarea anul 2015 este Marsala, un roşu ruginiu, recomandarea stiliştilor este să folosiţi chiar şi pentru amenjarea mesei de Crăciun. Țineți cont de numărul de persoane și de forma mesei: rotundă, pătrată sau dreptunghiulară.
Masa de Craciun este una dintre cele mai importante traditii ale acestei sarbatori si ocazia ideala ca toata familia sa petreaca timp împreuna. Mai bine masa de Craciun minimalista, dar de bun gust, decat masa de Craciun super-impopotionata si fara pic de stil si eleganta.
Putem alege un aranjament de Craciun simplu, dar de efect, compus din: farfurii si platouri patrate, de culoare alba, tacamuri din inox, cu forme patratoase si sfetnice joase. Pentru ca decorul mesei de Craciun sa nu se transforme intr-unul monoton, vom adauga accente de rosu (foarte adecvat in perioada Craciunului) prin intermediul fetei de masa si al lumanarilor.
Chiar daca este masa de Craciun aparent costisitoare, va puteti inspira cu siguranta din aceasta prezentare pentru a concepe masa de Craciun eleganta si care sa imbine armonios bunul gust cu meniurile traditionale de Craciun cu care suntem obisnuiti. 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: decembrie 2015
Etichete pentru acest articol: masa de Craciun, decoratiuni, aranjament
Inapoi la categoria «« Tendințe

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement