Cuplul Brangelina a servit "Pink Floyd" la nunta lor

Home « Turism « Degustare vin

La nunta cuplului Brangelina, care a avut loc anul trecut în luna septembrie, pe domeniul lui din regiunea Provence (Franţa), s-a servit un vin de o complexitate minunată, cu fructe roşii, fragi şi cireşe, cu o mineralitate crocantă şi o structură bine închegată, mai pe scurt: Pink Floyd.

Culoarea rosé a acestui vin organic, în combinaţie cu notele subtile de fructe exotice, oferă un design interesant, gust îndrăzneţ şi puternic aromat.

Întâlnit doar pe domeniul celebrului cuplu de actori americani din Franţa, Château Miraval (Côtes de Provence), acest rosé a cucerit cu mulţi ani în urmă pe legendara trupă Pink Floyd, când a realizat o parte a albumului "The Wall".

Atât de mult au fost impresionaţi cântăreţii de acest vin, încât au consumat din el cantităţi însemnate pe durata şederii lor acolo. Din acest motiv, rosé-ul produs de Château Miraval poartă şi astăzi numele de Pink Floyd.

Datorită celor de la Pink Floyd, vinul a căpătat o importanţă deosebită, fiind, de-a lungul timpului, savurat şi de cei de la AC/DC, The Cure, UB40 sau The Cranberries.

Cum de a optat pentru acest sortiment de vin?

Cuplul Brangelina a aflat de super oferta în ediţie limitată a 100.000 de sticle de Pink Floyd (o sticlă costând 105 euro), aşa că s-a alăturat lungii listei de celebrităţi care şi-au dorit ca un astfel de sortiment de vin să fie servit la nunta lor. În plus, a vrut să arate cât de mândru este de vinul produs pe proprietatea lui.

Ca să ne facem o idee, în numai câteva ore de la anunţul ofertei, în intervalul 09:00 a.m. - 14:00 p.m, 6.000 de sticle de Pink Floyd au fost vândute!

Pe lângă vinul Pink Floyd, castelul Miraval (în valoare de 40 milioane de euro) dispune şi de alte vinuri la fel de organice: albe din Rolle (soi cunoscut şi sub numele de Vermentino) şi roşii (din Grenache, Syrah şi Cabernet Sauvignon).

În plus, Brat Pitt şi Angelina Jolie şi-au răsfăţat invitaţii cu vinuri alese din Bordeaux, Bourgogne, Champagne, dar şi din Germania.

 

 

Irina B.

sursa foto: varmatin.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: Angelina Jolie, Brad Pitt, Pink Floyd, vin, vinuri rose
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement