Bucataria austriaca.

Home « Turism « În Europa
Pentru familiile obisnuite cu bucataria moderna, aceasta poate fi ocazie excelenta de a redescoperi gusturile copilariei si de a incerca sa reproduca retete vechi din familie.
Alte produse specifice sunt Lungenbraten (carne de vita fiarta in suc propriu cu ficat de gasca, servita cu sos de smantana si galuste), Raumschnitzel (fleica de porc cu hrean), Zwiebelrostbraten (friptura de vita cu ceapa) si nenumarate varietati de gulas. In general, austriecilor nu le place crema si nu folosesc, cel putin asa cum se gaseste ea in bucataria frantuzeasca.
Bucataria austriaca nu este aceeasi in intreaga tara si exista diferente in diferite regiuni. 
 
 
 
Sursa foto:  galleryhip
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: Specifice austriece
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement