Ciocolata Elvetiana

Home « Turism « În Europa
Sunt folosite ingrediente de cea mai buna calitate: unt de cacao super fin, creme gustoase si lapte proaspat din Alpi.
Ciocolata elvetiana, care este extrem de apreciata si cunoscuta in toata lumea. Faima ciocolatei se datoreaza desigur in primul rand gustului, dar si calitatii. Sunt renumite in special sortimentele de ciocolata de lapte, care a fost inventat de catre un elvetian, pe nume Daniel Peter. El a fost un ciocolatier, insa pentru a duce la bun sfarsit aceasta inventie, a fost ajutat de catre Henri Nestle, care la vremea actuala a fost un producator de hrana pentru bebelusi. In anul 1875 au reusit sa produca ciocolata de lapte, pentru care au muncit 7 ani. De atunci au aparut multe sortimente si marci de ciocolata, care au ajuns sa fie renumite si consumate in toata lumea.
 
 
 
Sursa foto:  myswitzerland
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: Ciocolata Elvetiana. Elvetia
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat




Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement