Este acest praf secretul de a uita de kilogramele in plus?

Home « Turism « În Europa

Este acest praf secretul de a uita de kilogramele in plus?

Suplimentul alementar adaugat in paine si piureuri ne da o senzatie de satietate si ne reduce poftele.

  • Supliment alimentar ce contine un ingredient numit propionat

  • Stimuleaza intestinul pentru a elibera hormonii care actioneaza asupra creierului

  • Acest lucru face ca oamenii sa simta mai repede senzatia de satietate si reduce senzatia de foame

  • Oamenii supraponderali au mancat mult mai putin atunci cand li s-a adaugat acest supliment in alimente

  • Acest lucru a fost comparat cu insulina, o fibra gasita in dieta

  • Cei care au luat aceste suplimente au avut mai putina grasine in abdomen si ficat

  • Oamenii de stiinta cred ca ar putea fi adaugat acest supliment in paine sau piureuri in viitor.

 

Suna prea bine ca sa fie adevarat, dar oamnenii de stiinta cred ca au dezvoltat o pulbere care poate anula pofa de mancare.

Acest supliment alimentar natural are un efect benefic asupra oamenilor oferindu-le mult mai repede senzatia de satietate, fiind de mare folos persoanelor supraponderale.

Testele au aratat faptul ca persoanele supraponderale si-au redus considerabil mancarea consumata de cand au inceput sa consume acest supliment natural. De asemenea ei au avut, in sange, un nivel mai ridicat al unui hormon care are rolul de a suprima apetitul.

Oamenii de stiinta spera ca aceasta pulbere sa poata fi adaugata in produsele alimentare, inclusiv painea si in viitor si piureuri.

Acesta contine un ingredient numit propionat, care stimuleaza intestinul pentru a elibera hormoni care actioneaza asupra creierului pentru a reduce senzatia de foame.

Propionat este produs in mod natural in intestin, atunci cand fibre alimentare sunt fermentate de microbi care traiesc acolo.

Ingredientul activ din noul supliment alimentar, numit insulina-propionat de ester (IPE), se regaseste in organismul persoanelor care consuma acest supliment in cantitati mult mai mari, decat il pot avea in organism oamenii care au un regim alimentar normal.

Studiul efectuat la Colegiul Imperial din Londra si de la Universitatea din Glasgow, a constatat ca pulberea este eficienta in prevenirea cresterii in greutate la voluntarii supraponderali.

Experimentul lor a implicat 20 de voluntari si li sa permis sa manance orice le-au placut de la bufet, consumand si acest supliment alimentar.

Persoanele care au participat la acest studiu, au consumat cu 14% mai putina mancare, avand o concetratie mai mare de hormoni de reducere a poftei de mancare in sange.

Apoi, 60 de voluntari supraponderali au luat parte la un studiu de 24 de saptamani in care la jumatate dintre ei li sa dat IPE sub forma de pudra pentru a adauga-o la produsele alimentare pe care le vor consuma, iar la cealalta jumatate li s-au dat insulina.

Name

Unul din 25 care au consumat IPE si au finalizat studiul au inregistat o scadere in greutate cu 3% din greutatea corpului lor, in comparatie cu sase din 24 care au consumat insulina.

Dupa cele 24 de saptamani ale studiului, grupul IPE, au avut mai putina grasime la nivelul abdomenului si in ficat, comparativ cu cei din grupul cu insulina.

Profesorul Gary Frost de la Colegiul Imperial din Londra, a declarat: ”Noi stim ca adultii castiga intre 0,3 si 0,8 kilograme pe an, in medie, si exista o nevoie reala de noi stategii care pot prveni aceasta. Moleculele cum ar fi propionat stimuleaza eliberarea de hormoni, la nivelul intestinelor, care controleaza apetitul, o persoana cu o dieta alimentara normala ar trebui sa consume cantitatii uriase de fibre pentru a obtine un efect puternic.

Am vrut sa se gasesca un mod mai eficient de a livra propionat de intestin. Acest studiu mic, este dovada principala care sa prezinte semne incurajatoare ca completarea dietei cu acest supliment previne cresterea in greutate la persoanele supraponderale, dar trebuie sa il manance in mod regulat pentru a avea un efect.

Suntem in explorarea acestor tipuri de alimente care ar putea fi adaugate, poate la ceva de genul paine sau piureuri de fructe ar putea sa functioneze bine.”

Echipa de oameni de stiinta lucreaza acum pentru a lansa acest supliment pe piata si modul in care acesta ar trebui sa fie folosit pentru a avea cel mai mare impact.

Publicat in: decembrie 2014
Etichete pentru acest articol: senzatie de satietate, suplimente alimentare
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement