Plusurile si minusurile Venetiei

Home « Turism « În Europa
Cu trenurile care pleaca spre Venetia se ajunge extrem de repede si sunt foarte civilizate 
si ieftine. Pentru cei care merg cu masina 2 -3 persoane, cea mai buna solutie este parcarea supra etajata de la intrarea in Venetia(semnalizata corespunzator -pe dreapta-).Nu circulati fara bilet! De cazare cel mai bine este sa stai langa, in orasul nou, la Mestre, costa  mult mai putin, in Venetia clasica, numita de ei Laguna, este peste 100 de euro pe noapte.  Si apoi, inghesuiala din traghetto dinspre insula spre alta a fost al doilea minus.
Astfel, sardinele marinate, risi e bisi - orez cu mazare si sunca - ficatul in stil venetian si orezul cu sepie, precum si cicchetti - delicioase gustari inrudite cu tapas, sunt     mancaruri ce se servesc oriunde in Venetia si devin experiente culinare cu un gust deosebit, ce nu se uita foarte repede. Este insula fermecatoare, unde te poti plimba si aici ca la   Venetia, pe malul Canalului Grande.
Program liber la dispozitia turistilor in Padova, sau optional croaziera in Orasul Dogilor-Venetia 12 € + 14 € vaporasul spre Piata San Marco, unde se afla Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiratie bizantina. Datorita apei care inconjoara si uneori chiar acopera Venetia si datorita spatiului limitat, problema mormintelor a fost mereu una serioasa.

Foto: italyheaven

Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: trenul spe Venetia, cazare ieftina in Venetia
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement