Rasfat culinar pe vas de croaziera

Home « Turism « În Europa

De cele mai multe ori, mulţi dintre noi evită să-şi îndrepte atenţia spre un altfel de concediu, unul pe un vas de croazieră.

 

Scuze sunt destule (preţ, condiţii, pericol etc), însă nu ar trebui să primeze în detrimentul experienţei pe care ţi-o poate oferi o astfel de excursie...pe apă.

Nimic nu se compară cu o plimbare pe un vas de crozieră care să-ţi ofere toate condiţiile! O săptămână sau mai multe te poate deconecta de toate grijile şi te vei simţi încărcat cu energie pentru tot anul.

Acest tip de concediu petrecut în voie, stând pe un şezlong, în timp ce vasul de croazieră te poartă spre destinaţii virgine, este nemaipomenit dacă te numeri printre cei dornici de aventură.

Pe parcursul croazierei, ai posibilitatea să te răsfeţi cu privelişti absolut superbe, pe care le poţi admira fără să te saturi.

 

Destinaţii precum Italia, Spania, Tunisia & Malta; Italia, Spania & Franţa; Italia, Grecia & Turcia; Italia, Grecia & Croaţia; Italia, Egipt & Israel; Spania, Maroc & Insulele Canare; Monaco, Italia, Tunisia & Spania te aşteaptă mai mult ca oricând să le faci o vizită.
 

Orice croazieră îţi oferă şansa de a te trezi într-un alt port minunat în fiecare dimineaţă, de a descoperi un oraş nou în fiecare zi, ba chiar o ţară nouă.
 

Interesant este că în majoritatea porturilor ai escale de 5 până la 11 ore, iar în porturile cele mai îndrăgite de turişti precum Dubai, Hong Kong, Singapore, Mauritius, Sankt Petresburg, ai escale de 2 – 3 zile pentru a putea vizita cât mai multe obiective turistice.

Fiecare navă de croazieră are echipa sa de animatori profesionişti care asigură starea de bine, punţi de promenadă unde poţi sta aşezat pe un şezlong sau plimba inspirând briza proaspătă a mării şi unde nimeni nu te va deranja.

În plus, ai mâncare din belşug, băuturile sunt nelimitate, restaurantele sunt deschise non-stop (care îţi pun la dispoziţie cele mai inedite specialităţi culinare pe bază de peşte, carne etc). Tot ce-ţi pofteşte inima poţi cere! Bineînţeles, în funcţie de bugetul pe care ţi-l permiţi, şi serviciile sunt pe măsură.

În cazul sucurilor acidulate, dacă ştii că nu poţi trăi fără ele, de exemplu, cei de la Pepsi, pentru 26 de dolari pentru cele 4 zile de croazieră sau 7 dolari pe fiecare zi, îţi oferă containere, ca nişte termosuri mai mici, cărora le poţi face refill de câte ori vrei un Pepsi sau alte sucuri similare.

Toate băuturile le plăteşti pe vas, cu excepţia apei plate, a ceaiului cald sau rece şi a cafelei.

 

Care este programul pe un vas de croazieră?

 

Programul zilnic include evenimente, prezentări şi spectacole pe întreaga durată a zilei, iar în fiecare seară primeşti în căsuţa poştală pe care o are fiecare cabină revista internă cu toate datele, excursiile opţionale care pot fi făcute a doua zi, starea vremii şi alte informaţii.

 

Când ţi se face foame, te poţi servi cu tot felul de bunătăţi culinare, care mai de care mai apetisante şi ispititoare. Practic, te vei simţi ca la tine acasă, turiştii îţi vor deveni prieteni, iar întregul ritual de luare a mesei va deveni un veridic motiv de bucurie, care se va lăsa cu râsete colorate şi impresii dezvăluite.
 

Seara poţi merge la teatru să vezi un spectacol, la Piano Bar pentru muzică live, sau poţi alege să petreci o seară cu prietenii tăi în Cigar & Cognac Bar.

 

Toate acestea ţi le oferă un concediu pe un vas de croazieră, ocazia perfectă pentru a cunoaşte noi oameni, pentru a trăi noi experienţe, pentru a încerca lucruri diferite…şi pentru a te delecta cu arome şi gusturi delicioase.

 

 

Autor: Irina B.

Sursa foto: bucatarescu.ro

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement