Four Seasons Resort Vail

Home « Turism « În lume

Four Seasons Resort Vail este unul dintre cele mai renumite şi îndrăgite hoteluri din America. Luxul, opulenţa care caracterizează acest complex rezidenţial fac să fie atât de căutat ca destinaţie turistică!

 

Hotelul Four Seasons Resort Vail este localizat lângă Vail Village, Toronto, având poziţionarea perfectă pentru a explora împrejurimile. Întregul complex dispune de 14.000 spa-uri, şemineu în fiecare cameră, o multitudine de restaurante, unde gătesc unii dintre cei mai renumiţi bucătari internaţionali, iar piesa de rezistenţă este un ecran uriaş amplasat în faţa piscinei pentru a ne putea relaxa în timp ce vizionăm filmul preferat!

 

Cum ar fi să ne relaxăm, în timp ce savurăm un cocktail şi mâncăm o reţetă de peşte delicioasă, dar să ne putem uita şi la televizor din piscină?

 

Restaurantele din cadrul complexului ne oferă cele mai delicioase preparate din peşte, crustacee, creveţi, sushi sau căluţi de mare, iar dulciurile sunt învelite într-o multitudine de arome.

 

Şi mai interesant este atunci când, la lăsarea întunericului, întregul complex se îmbracă în lumină, iar relaxarea în piscină este cu atât mai benefică pentru organism.HOTEL RESORT

 

Pe lângă toate acestea, Four Seasons Resort Vail are inclus scuba diving, snorkeling, subwing, croaziere cu iahturile complexului, expediţii în împrejurimile hotelului, precum şi zboruri cu paraşuta, călătorii organizate în grup.

 

sursă imagine: hagersjourneys.com

 

Autor: IRINA B.

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: calatorii, destinatii turistice, mancare, retete culinare, turism
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement