Recreere la cote maxime

Home « Turism « În lume

Hotelul Raffles Hotel Singapore 5* este un hotel cu tradiţie, situat într-o clădire istorică, ce dispune de 8 restaurante, 4 baruri, salon de îngheţată, brutărie, sală de fitness, piscină, precum şi muzeul Raffles şi centrul Spa "Amrita".

Cele 8 resturante sunt elegante, prezintă un impresionant design colonial, ce dispune fiecare de un separeu de servit masa, baie de marmură, minibar şi serviciile unui valet.

Exclusivistele restaurante îmbină perfect stilul colonial cu cel modern, sunt renumite pentru priveliştele de vis: 3 piscine (şezlonguri, umbreluţe), un teren de golf creat special pentru împătimiţii acestui sport, curte de palmier, verandă cu vedere la curţile sau verdeaţa din interiorul complexului hotelier. Interesant este faptul că pe lângă aceste restaurante din interiorul complexului, hotelul mai deţine şi numeroase restaurante plutitoare, renumite pentru reţete culinare delicioase, ale căror ingrediente principale sunt creveţii, preparatele din peşte, crustacee, o diversitate de specii care mai de care mai inedită, special pusă la dispoziţia gurmanzilor.hotel singapore

În 1987, hotelul a fost recunoscut ca un monument naţional de guvernul din Singapore. Hotelul renovat cuprinde peste 103 apartamente, grădini întinse şi curţi, 18 baruri şi restaurante, 6 camere indoor si outdoor funcţie, 6 magazine diferite de hotel, inclusiv o librărie, curăţătorii chimice, florar, mini-supermarket, boutique şi un magazin de suveniruri.

 

 

                                                                                                                                                                   Autor: IRINA B.

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: arhitectura, calatorii, obiective tusitice, retete culinare, turism
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement