Valurile marii la picioarele tale: Hotel Amfiteatru

Home « Turism « La noi

Litoralul Mării Negre abundă în staţiuni care să-ţi ofere confortul la care ai visat. Fiind perioada propice să-ţi laşi toate grijile deoparte şi să nu-ţi mai pese de nimic, iată că una dintre cele mai râvnite staţiuni de pe litoralul românesc, staţiunea Olimp, te ispiteşte să-ţi faci concediul aici.

 

Vei găsi servicii de calitate, privelişte de vis, mâncare delicioasă, servire ca la carte şi mult confort, toate puse la dispoziţia ta de Hotel Amfiteatru.

Hotel Amfiteatru (2*) este situat chiar pe faleza staţiunii Olimp, face parte din complexul hotelier Panoramic-Amfiteatru-Belvedere, iar datorită amplasării sale unice, jumătate dintre camere au vedere spre mare.

Apreciat cu 2 stele turistice şi amplsat foarte aproape de plajele însorite şi nisipoase ale staţiunii Neptun-Olimp, Hotel Amfiteatru este un adevărat rai pe pământ pe durata zilelor agitate de vară.

Hotelul dispune de 334 de camere, situate pe 6 etaje, tarifele sunt potrivite pentru toate buzunarele, iar facilităţile de ultimă oră disponibile în spaţiile publice şi private ale complexului contribuie la reputaţia bună a hotelui în peisajul turistic al litoralului.

Camerele modernizate din cadrul Hotelului Amfiteatru sunt echipate conform standardelor internaţionale, dispunând de aer condiţionat, cablu TV, minibar, baie cu duş sau cu cadă etc.

În caz că nu-ţi poţi lăsa deoparte afacerile, hotelul dispune de o sală de conferinţe cu 40 de locuri şi dotări moderne, precum videoproiectorul, ecranul de proiecţie şi flipchartul. De asemenea, mobilierul ergonomic şi decorurile elegante îţi asigură întâlniri business de succes.

Bineînţeles, după o hârjoneală în mare, Hotelul Amfiteatru te aşteaptă cu masa servită la restaurantul cu 630 de locuri. De la ardei umpluţi cu carne, pulpe de pui cu os la tavă, cartofi ţărăneşti, până la prăjituri, gemuri sau alte combinaţii de dulciuri, pe toate le găseşti la restaurantul din incinta hotelului.

Micul dejun este servit în sistem bufet suedez, aşadar îţi vei putea începe ziua cu o gustare în intimitatea propriei camere, admirând peisajul superb al plajei şi al mării.

Pentru dupa-amiezile toride, barul de zi şi barul terasă de promenadă sunt ideale, pentru că te răcoresc cu băuturi răcoritoare şi exotice servite de personalul calificat. Cum o bere rece merge mână în mână cu distracţia, pe Terasa Amfiteatru vei avea parte de un program artistic deosebit, de care îţi vei aduce aminte cu drag.

Pe lângă mâncare şi voie bună, hotelul mai dispune de un salon de cosmetică şi frizerie, perfecte pentru relaxare şi detensioare.

Dacă tot l-am lăudat, află că şi partenerul nostru e-redus a fost cucerit de Hotel Amfiteatru, aşa că îţi prezintă o ofertă de nerefuzat! Sejur 7 zile/ 6 nopţi pentru 2 persoane cu mic dejun inclus la doar 504 lei la Hotel Amfiteatru - Olimp! Plăteşti acum 49 lei şi restul de 504 lei la Recepţie!

Oferta este activă după data de 15 august în limita locurilor disponibile şi este valabilă până la 30 septembrie 2013.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: infoturism.ro

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: e-redus, Hotel Olimp, litoralul Marii Negre, oferta, restaurant
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului eatermagazine

Advertisement